Boekcover '21 Special Forces Work Outs'
Unbreakable Academy

21 Special Forces Work Outs

2022
108 pagina’s
Nederlands

Versterk je fysieke en mentale weerbaarheid met het gratis e-book van Sander Aarts, een van de best getrainde Nederlandse Special Forces-militairen. Ontdek 21 unieke en uitdagende workouts geïnspireerd door de ervaringen van de Special Forces. Deze functionele en gevarieerde workouts omvatten infiltratie, actie op doel en exfiltratie.

Bij de Special Forces is reflectie essentieel. Leer en groei na elke training door middel van een Actie Reflectie, waarbij je reflecteert op je acties, gedachten en gevoelens. Versterk jezelf en bouw weerbaarheid op met deze 21 Special Forces-workouts.

Gratis
Beschikbaar via Unbreakable Academy

Ook interessant

Boekcover 'Niet te breken'
Sander Aarts

Niet te breken

Word mentaal onverslaanbaar met lessen van de beste Nederlandse Special Forces-militair.
€ 36,95
Beschikbaar op Bol.com
Boekcover 'Rugzak Training'
Unbreakable Academy

Rugzak training

Rugzak training is dé manier om fysiek en mentaal ijzersterk te worden.
€ 17,50
Beschikbaar via Plug&Play
Boekcover '25 Superkrachten Voor Meer Weerbaarheid'
Unbreakable Academy

25 Superkrachten voor meer weerbaarheid

Behapbare stappen, inzichten en tips voor meer weerbaarheid.
Gratis
Beschikbaar via Unbreakable Academy
Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog