Boekcover 'Niet te breken'
Sander Aarts

Niet te breken

2019
235 pagina’s
Nederlands

De best getrainde militair van Nederland, Sander Aarts, brengt zijn bestseller uit in een nieuwe uitvoering. Hij is een instructeur in de tv-serie Special Forces VIPS en een veelgevraagde motivational speaker. Met behulp van Sander Aarts kun je een betere versie van jezelf vinden om sterker in het leven te staan en anderen te helpen.

Sander deelt zijn ervaringen en lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn zestienjarige carrière bij de Special Forces. Hij laat zien dat met de juiste mentaliteit alles mogelijk is.

Het boek inspireert om beter om te gaan met stressvolle situaties en angsten, en om je prestaties op alle gebieden te verbeteren.

€ 36,95
Beschikbaar op Bol.com

Ook interessant

Boekcover 'Missie Mindset'
Sander Aarts

Missie Mindset

Verbeter je mentale weerbaarheid door nog meer ervaringen en lessen van de Special Forces.
€ 20,99
Beschikbaar op Bol.com
Boekcover '21 Special Forces Work Outs'
Unbreakable Academy

21 Special Forces Work Outs

Daag jezelf uit met 21 unieke Special Forces-workouts.
Gratis
Beschikbaar via Unbreakable Academy
Boekcover '25 Superkrachten Voor Meer Weerbaarheid'
Unbreakable Academy

25 Superkrachten voor meer weerbaarheid

Behapbare stappen, inzichten en tips voor meer weerbaarheid.
Gratis
Beschikbaar via Unbreakable Academy
Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog