Contact opnemen

Motorvoertuigen

U heeft een verzekering afgesloten voor uw motorvoertuig. Dat kan zijn een personenauto, maar het kan bijvoorbeeld ook een vrachtauto, zwaar materieel, caravan, camper, (brom)fiets of scooter zijn.

Wat als u een aanrijding veroorzaakt of als u schade heeft aan uw motorvoertuig door toedoen van een ander of door een loslopend dier? Of als uw motorvoertuig gestolen is of beschadigd is door storm, hagel, brand, overstroming of een lawine?

Weet u of uw verzekering de aansprakelijkheid dekt voor schade die u met uw voertuig aan het voertuig van anderen heeft toegebracht? En of personenschade of schade aan uw eigen voertuig onder de dekking vallen? Dat zijn zaken die afhangen van de polisvoorwaarden.

De verzekeraar bepaalt op basis van de situatie, de polisvoorwaarden en het type verzekering dat u voor uw voertuig heeft afgesloten of u recht heeft op een uitkering, hoeveel u uitgekeerd krijgt en of u bijvoorbeeld recht heeft op vervangend vervoer. Maar wat nu als u het bijvoorbeeld niet eens bent met de hoogte van de uitkering of als de afwikkeling van de schade aan uw voertuig te lang gaat duren? Dan kunt u een eigen deskundige inschakelen. Bij HLPC Expertise werken schade-experts gespecialiseerd in motorvoertuigen. Zij werken alleen voor verzekerden, niet voor verzekeraars. Onze schade-experts zorgen ervoor dat úw belangen worden behartigd.

Wij helpen u met het lezen van de polisvoorwaarden en kunnen u in simpele bewoordingen uitleggen waar u recht op heeft. Wij helpen u daarnaast bij het opstellen van de claim en regelen bijvoorbeeld vervangend vervoer, een vervangende camper of caravan. En mocht u bijvoorbeeld schade hebben aan uw vrachtwagen of ander zwaar materieel en afhankelijk zijn van uw voertuig en mocht blijken dat reparatie te lang op zich laat wachten, dan kijken we of er alternatieven zijn, zodat u tóch verder kunt met uw werk. 

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden verzekerden uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up