12Hour Evolution

Claim jouw ticket
Niveau
Eerstvolgende editie
16/02/2024
Tickets vanaf
€ 425,-

ontdek jouw innerlijke kracht

Vergroot je weerbaarheid en ontdek je eigen kracht met de 12Hour Evolution. Een uitdagende ervaring waarin je jezelf leert leiden onder moeilijke omstandigheden. Leer van de Nederlandse Special Forces en doorbreek bestaande patronen. Trotseer uitdagingen en ontwikkel mentale kracht en unieke skills.

Voor wie is 12Hour Evolution?

12Hour Evolution is een training voor iedereen die sterker en weerbaarder wil worden door het aangaan van uitdagingen. Om deel te nemen dien je aan de volgende vereisten te voldoen: het vermogen om vijf kilometer ononderbroken te kunnen hardlopen, een zekere mate van fysieke en mentale belastbaarheid, doorzettingsvermogen en een teamspeler zijn.

Hoe ziet de 12Hour Evolution eruit?

12Hour Evolution is een intensieve ervaring die opgedeeld is in fases.
Je wordt fysiek en mentaal uitgedaagd in de disruptiefase. Vervolgens krijg je herstel en coaching in de instructiefase. In de stressfase word je op unieke wijze uit je comfortzone gehaald, gevolgd door de karaktertest in de endurancefase. Na 12 uur vieren we je succes. Het programma duurt de hele nacht en we zorgen voor eten en drinken.

Waarom deelnemen?

12Hour Evolution daagt je uit om bestaande patronen te doorbreken en je weerbaarheid te vergroten. Je ontdekt je verborgen potentieel en je zal de kracht van teamwork ervaren. Ook leer je essentiële vaardigheden afkomstig van de Nederlandse Special Forces om onder druk te presteren en mentale kracht te ontwikkelen. We gaan niet beloven dat het makkelijk wordt, maar het is absoluut de moeite waard!

Data & Tickets

Evenement Datum Locatie  
12Hour Evolution 16 februari 2024 Katwijk
12Hour Evolution 22 maart 2024 Katwijk
12Hour Evolution 5 april 2024 Katwijk
12Hour Evolution 24 mei 2024 Katwijk
12Hour Evolution 7 juni 2024 Katwijk
12Hour Evolution 12 juli 2024 Katwijk
Operator ticketLeader ticket
Prijs€ 425,-€ 850,-
Afgeschermde community
Tactical athelete module
Stressmanagement
Mindset
Groepscoaching
Certificaat
Preparation call
Accountability call
Leiderschapservaring
Leiderschapscoaching

Veelgestelde vragen

De 12Hour Evolution is veeleisend en vereist zowel fysieke als mentale kracht. Om deel te nemen, moet je:

  • 5 kilometer aaneengesloten kunnen hardlopen;
  • fysiek en mentaal belastbaar zijn;
  • doorzettingsvermogen hebben;
  • een teamplayer zijn. 

Twijfel je vanwege medische redenen of je deel kunt nemen aan deze training? Neem dan eerst contact op met je huisarts of deelname verantwoord is.

Deelname aan de 12Hour Evolution is een kans om jezelf uit te dagen en je weerbaarheid te versterken. Tijdens dit evenement doorbreek je bestaande patronen, ontdek je je verborgen potentieel en ervaar je de kracht van teamwork. Je leert waardevolle vaardigheden van de Nederlandse Special Forces om onder druk te presteren en je mentale kracht te ontwikkelen. Hoewel het niet gemakkelijk zal zijn, is de ervaring zeker de moeite waard.

Bij het Operator niveau krijg je ons basis programma. Een waardevolle ervaring waarin je niet alleen je eigen grenzen leert verleggen maar ook de kracht van teamwork ervaart. Samen met je teamleden werk je aan het gezamenlijke doel: iedereen de 12Hour Evolution volbrengen! Je gaat tijdens het programma regelmatig reflecteren om je eigen performance te evalueren. Door ons unieke concept heb je aan het einde van het programma concrete actiepunten om nog sterker in het leven te staan!

In sommige gevallen kunnen de gegevens op de tickets aangepast worden, maar de mogelijkheid en eventuele kosten zullen afhangen van de specifieke voorwaarden van de situatie. Je kan via info@unbreakable.academy contact met ons opnemen.

Recensies

Al mijn verwachtingen overtroffen; de 12 Hour Evolution is zeer intens, leerzaam maar ook super tof!

Gianni

Een zware training, maar met absoluut hele mooie bijzondere momenten waarin je jezelf en je team sterker maakt.

Charlotte

Echt een keer flink buiten je comfortzone gaan. Jezelf een keer op een andere manier leren kennen.

Martine

Geweldige ervaring, zowel fysiek als mentaal! Dwingt je echt om grenzen te verleggen en niet op te geven.

Ken

12Hour Evolution van Unbreakable Academy is een unieke ervaring voor iedereen die een echte fysieke en mentale uitdaging zoekt.

Thijmen

Nog nooit eerder heb ik zoveel gevoeld in 12 uur tijd. Het is zoveel meer dan een fysieke training.

Wilfried

Gallerij

Doe de gratis fitheidstest

Weet je niet zeker of jij fysiek in aanmerking komt voor de trainingen van Unbreakable Academy aankan? Vul dan onze gratis fitheidstest in en kom erachter of jij geschikt bent.

Doe de fitheidstest

Andere trainingen

Project Phoenix

Niveau
Tijdsduur
72 uur
Samenvatting

De ultieme weerbaarheidsbootcamp van 72 uur.

Bekijk training

Unbreakable Experience Day

Niveau
N.V.T.
Tijdsduur
8 uur
Samenvatting

Een dag vol sport, boeiende workshops en inspirerende sprekers.

Bekijk training
Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog