Project Phoenix

Claim jouw ticket
Niveau
Eerstvolgende editie
16/04/2024
Tickets vanaf
€ 1755,-

Ervaar de intensiteit van special forces

Maak kennis met Project Phoenix, de ultieme extreme weerbaarheidstraining die je leven verandert. Ontdek jouw Special Forces potentieel onder de meest extreme omstandigheden. Een exclusieve en grensverleggende training gebaseerd op expertise en elementen uit diverse Special Forces opleidingen.

Voor wie is Project Phoenix?

Project Phoenix is een training voor diegenen die de Special Forces ervaring willen beleven. Onze ervaren trainers van Korps Commando Troepen, MARSOF en DSI begeleiden je. Je wordt gescreend op vereiste competenties en medische en psychologische ondersteuning zijn beschikbaar. Klaar om jezelf uit te dagen en grenzen te verleggen? Project Phoenix wacht op jou.

Hoe ziet Project Phoenix eruit?

Project Phoenix biedt je de kans om een voorproefje te nemen van een Helweek (Navy SEALs), een Afmatting (Korps Commandotroepen) of een Aptitude (MARSOF, SAS, SBS). Dit programma strekt zich over een intensieve periode van 72 uur waarin je leert over jezelf, leiderschap en teamwork. Bereid je voor op activiteiten zoals rennen, push-ups, sit-ups, air squats en pull-ups en nog veel meer. Tijdens dit traject word je geconfronteerd met je eigen angsten, tegenslagen en obstakels. Rust is niet wat je moet verwachten; groei daarentegen wel.

Waarom deelnemen?

Deelname aan Project Phoenix staat gelijk aan jezelf uitdagen om next level te (willen) gaan. Ervaar een transformatietraject waarbij je grenzen verlegt, angsten overwint en unieke vriendschappen smeedt. Met ervaren trainers van Korps Commando Troepen, MARSOF en DSI aan je zijde. Ontdek je potentieel en verander je leven. Doe mee aan Project Phoenix.

Data & Tickets

Evenement Datum Locatie  
Project Phoenix 16 april 2024 30 min vanaf Bergen op Zoom
Project Phoenix 18 juni 2024 30 min vanaf Bergen op Zoom
Operator ticketLeader ticket
Prijs€ 1755,-€ 3510,-
Afgeschermde community
Tactical athelete module
Unbreakable T-Shirt
Online integratie sessie
Phoenix reünie
Phoenix assesment
Tactical course
Final prep challenge
Leiderschapsrol
Leiderschapscoaching
Leiderschapsevalutatie

Veelgestelde vragen

Bij het Operator niveau krijg je ons basis programma. Een waardevolle ervaring waarin je niet alleen je eigen grenzen leert verleggen maar ook de kracht van teamwork ervaart. Samen met je teamleden werk je aan het gezamenlijke doel: iedereen de 12Hour Evolution volbrengen! Je gaat tijdens het programma regelmatig reflecteren om je eigen performance te evalueren. Door ons unieke concept heb je aan het einde van het programma concrete actiepunten om nog sterker in het leven te staan!

In sommige gevallen kunnen de gegevens op de tickets aangepast worden, maar de mogelijkheid en eventuele kosten zullen afhangen van de specifieke voorwaarden van de situatie. Je kan via info@unbreakable.academy contact met ons opnemen.

Recensies

Grenzen verleggen, avontuur, en persoonlijke groei. Uitstekende begeleiding op alle niveaus. Een absolute aanrader!

Lennart

Geweldige ervaring, zowel fysiek als mentaal! Dwingt je echt om grenzen te verleggen en niet op te geven.

Ken

Wat een ontzettende mooie ervaring is dit! 72 uur was afzien, weinig geslapen en intens. Unbreakable Academy, bedankt!

Gert

Grenzen verleggen, sterker en weerbaarder worden, professionele trainers. Een prachtig event voor persoonlijke groei. Aanrader!

Joey

Fysiek, mentaal en emotioneel is mijn referentiekader volledig weggevaagd door Project Phoenix.

Tibor

Intense 72 uur, bijzondere voorbereiding, persoonlijke ontwikkeling, behaalde leerpunten. Aanrader voor zelfverbetering!

PBO

Gallerij

Doe de gratis fitheidstest

Weet je niet zeker of jij fysiek in aanmerking komt voor de trainingen van Unbreakable Academy aankan? Vul dan onze gratis fitheidstest in en kom erachter of jij geschikt bent.

Doe de fitheidstest

Andere trainingen

12Hour Evolution

Niveau
Tijdsduur
12 uur
Samenvatting

Intensief trainingsprogramma vol extreme uitdagingen.

Bekijk training

Unbreakable Experience Day

Niveau
N.V.T.
Tijdsduur
8 uur
Samenvatting

Een dag boordevol sport, boeiende workshops en inspirerende sprekers.

Bekijk training
Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog