Online community

Sluit je aan bij onze online community

Ervaar de kracht van de online community van Unbreakable Academy. Versterk je mentale kracht, ontwikkel zelfvertrouwen en leer assertief te zijn. Met onze heldere zelfhulpmodules begeleiden we je stap voor stap in je persoonlijke groei. Als je bereid bent om tijd en energie in jezelf te investeren, dan is de online community absoluut een aanrader.

Van weerbaarheid naar vrijheid

In deze uitdagende tijden vol onzekerheid en stress wordt het steeds lastiger om balans te vinden en ons mentale welzijn te beschermen. De online community van Unbreakable Academy klaar om je te helpen je weerbaarheid te vergroten en obstakels te overwinnen. Met onze modules versterk je je focus, productiviteit, mentale vaardigheden en samenwerking. Laten we samenwerken aan een weerbaar Nederland.

Het lidmaatschap

Door lid te worden van onze online community, krijg je toegang tot onder meer:

  • Online modules om je weerbaarheid te verbeteren
  • Begeleiding door coaches voor vragen en ondersteuning
  • Wekelijkse masterclasses over (persoonlijk) leiderschap
  • Regelmatige online workouts met trainers van Unbreakable
  • Toegang tot de sterkste community van Nederland

Wekelijkse masterclasses

Iedere week zijn er online masterclasses, work-outs en yoga-sessies. Roderick, een voormalig MARSOF, geeft Kokoro yoga, een speciale vorm ontwikkeld door Navy SEALs, voor balans, rust en weerbaarheid. Dennis, bekend van Kamp van Koningsbrugge, inspireert om grenzen te verleggen. Jim deelt zijn kennis over leiderschap en Ilse motiveert en traint om mentaal en fysiek sterker te worden.

Inbegrepen modules

Module

Mission Mindset

Een succesvol doel behalen begint met de juiste mindset en een krachtig actieplan. Leer hierover in deze module.

Module

Sterk met ademwerk

Ademhaling is essentieel voor zelfbeheersing onder extreme omstandigheden. Leer ademhalingstechnieken in deze module.

Module

Het geheim van zelfreflectie

In deze module leer je de vaardigheid van reflectie, zelfonderzoek hoe ervaringen in je leven je sterker kunnen maken.

Module

Van stress naar kracht

Langdurige stress schaadt fysiek en mentaal welzijn. Deze module biedt tools om stress te verminderen en kracht te vinden.

Module

Ontwikkel je sniperfocus

Deze module helpt je om tijdens stressvolle omstandigheden en situaties een sterke focus te behouden.

Module

De Superkracht van visualisatie

Deze module bestaat uit zes lessen die zich richten op het belang van visualisatie voor een snel reactievermogen.

Module

Boost je zelfvertrouwen

Deze module richt zich op het ontwikkelen van bewustwording en positief denken: essentieel voor zelfvertrouwen en succes.

Module

Jouw onbreekbare discipline

In deze module ga je aan de slag met het vergroten van je discipline. Je zult meer innerlijke rust en productiviteit ervaren.

Module

Word je emoties de baas

In deze module leer je hoe je grip kunt krijgen op jouw emoties zodat deze geen grip meer uitoefenen op jou.

Module

Tactical athlete programma

Een doeltreffend trainingsprogramma van zes weken om jouw fysieke en mentale weerbaarheid een boost te geven.

Recensies

Naast dat het goed voor me is om bezig te zijn met mentale en fysieke ontwikkeling, is het ook gewoon fijn om deel uit te maken van deze positieve community.

Gertrude

Ik denk dat mensen veel kunnen opsteken van de modules en reacties uit de community. Het is gewoon toepasbaar voor elk individu in zijn ontwikkeling om beter te worden.

Hans

Goede combinatie van theorie, opdrachten en filmpjes. Door de fitmodule ben ik weer regelmatig gaan zwemmen en hardlopen. Die vormen samen een goede afwisseling.

Dirk

Dit is precies de online community waar ik me thuis voel. Op mentaal en fysiek niveau leer je alles om je te ontwikkelen tot een weerbaar krachtig persoon.

Christiane

Door deel te nemen aan het online platform vergroot je je zelfkennis en dat van de andere deelnemers, samen wordt je weerbaarder. Je komt er anders uit dan dat je er in ging.

JW

Wow! Een gevalletje overtroffen verwachtingen! Denk niet na of je lid wordt maar wanneer je dit doet. Ik beloof je: Je gaat geen spijt krijgen.

Anko

Word vandaag nog lid

Je maakt deel uit van de sterkste community van Nederland al vanaf €29,00 per maand. Bevalt het niet? Dan zeg je het gewoon op.

Lid worden
Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog