bedrijfstrainingen

Verhoog de potentie van jouw team

Wij creëren een uitdagende omgeving voor het team. Hierdoor wordt jouw team gestimuleerd om samen te werken en grenzen te verleggen. De obstakels die het team moeten overwinnen zijn geïnspireerd op onze Special Forces achtergrond. Door die samen te overwinnen wordt het team hechter. Met een transparante houding, voldoende reflectie en begeleiding van onze experts ontstaat al snel een onbreekbaar team.

Mission planning & Preparation

Een intake vormt het beginpunt. Samen stellen we doelstellingen vast en onderzoeken we mogelijkheden voor optimale resultaten. Onze diensten worden zorgvuldig voorbereid met aandacht voor fysieke en mentale veiligheid als topprioriteit. We zorgen ervoor dat de deelnemers de juiste mindset hebben om te starten.

Mission execution

Elke verandering begint met het verstoren van de status quo. We creëren een uitdagende omgeving om individuen en teams in beweging te brengen, zowel letterlijk als figuurlijk. Terwijl het proces vordert, observeren we gedrag en groepsdynamiek. Zijn er patronen die vooruitgang belemmeren?

Mission debrief

We delen onze observaties met de deelnemers en reflecteren samen om nieuwe inzichten te verkrijgen. We stellen actiepunten op en bepalen leerdoelen. Wat hebben we nodig om vooruitgang te boeken? Ten slotte nemen we eigenaarschap over de geformuleerde actiepunten.

Veelgestelde vragen

Recensies

Unbreakable facilitated a very good and interesting workshop for our company. It stressed on elements as communication, trust and most importantly: teamwork.

Martin

Unbreakable Academy heeft een krachtig product in handen: fysieke uitdagingen onthullen mentale belemmeringen en bevorderen snelle vooruitgang.

Aline

Het was een fysiek en mentaal uitdagende, confronterende en onvergetelijke middag die ons team de bouwstenen gaf voor de rest van het seizoen.

Serge

Unbreakable leverde een krachtige bijdrage aan een leiderschapsprogramma met fysieke uitdagingen en reflectie, wat deelnemers heldere inzichten gaf.

Rianneke

Het trainingsconcept van Unbreakable leidt tot een unieke leerervaring die ik iedereen aanbeveel. Het resultaat is helder inzicht in groeps- en individuele verbeterpunten.

Bas

Door feedback na elke oefening en een logische opbouw in de oefening ontstaat een mooi groeiproces. De combinatie van fysieke en mentale aspecten maakt de training uniek.

Astrid

Geïnteresseerd?

Unbreakable Academy helpt je graag bij het samenstellen van de perfecte maatwerk bedrijfstraining voor jouw bedrijf of organisatie. Neem contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog