Presentaties

Laat je inspireren door onze sprekers

Unbreakable Academy biedt de inspirerende en motiverende presentaties aan bedrijven en organisaties. Onze sprekers bezitten over inhoudelijk sterke en meeslepende verhalen en ervaringen die jouw publiek zullen inspireren. Of het nu gaat om leiderschap, persoonlijke ontwikkeling of teambuilding, onze sprekers zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Sander Aarts

Sander Aarts, een van de best getrainde Nederlandse Special Forces, heeft 16 jaar ervaring in verschillende leidinggevende functies. Hij is bekroond met de Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden voor zijn diensten. Zijn boek “Niet te breken” is een bestseller met meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Sander is nu een veelgevraagd spreker voor het bedrijfsleven en evenementen.

Dave Versluis

Dave reed 17 jaar lang op nationaal en internationaal topniveau crossmotor. In 2014 kwam hij op 20-jarige leeftijd hard ten val en brak hij drie ruggenwervels. Hij kreeg een incomplete dwarslaesie en werd verlamd vanaf zijn borst. Dave heeft als geen ander ervaren hoe het is om met aanzienlijke tegenspoed om te gaan en zijn persoonlijk leiderschap hierin te perfectioneren. Hij deelt graag zijn waardevolle inzichten over het overwinnen van uitdagingen en trotseren van tegenslagen, iets waar bedrijven en organisaties veel van kunnen leren.

Rembrandt Joosten

Jarenlang heeft Rembrandt zich ingezet voor vrede en veiligheid als operator van het Korps Commandotroepen en als lid van de Dienst Speciale Interventies van de Nationale Politie. Tijdens een actie is hij gewond geraakt en heeft hij zijn linkerhand verloren. Hij gelooft dat sommige dingen uit het verleden zijn zoals ze zijn, maar dat dit je toekomst niet hoeft te bepalen. Hij vertelt onder andere over het overwinnen van diepe dalen, hoe je tegenslagen kan ombuigen naar positieve energie en hoe je daar vervolgens nieuwe kansen mee pakt.

Veelgestelde vragen

Recensies

Ik was, samen met vele anderen, onder de indruk. Er wordt gesproken over weerbaarheid, kwetsbaarheid, persoonlijk leiderschap, communicatie, teamwerk.

Malu

Unbreakable Academy wist 60 recruiters muisstil te krijgen. Presentatie als het hoogtepunt van het evenement. Inspirerend en meeslepend verhaal dat raakt en boeit.

Tamara

De indrukwekkende presentatie van Unbreakable Academy belichtte belangrijke onderwerpen zoals mentale weerbaarheid, persoonlijk leiderschap en teamwork.

Harald

De presentatie van Unbreakable Academy liet onze consultants versteld staan. Inspirerend en zet aan tot denken. Een indrukwekkende presentatie vol mentale lessen.

Enrico

De presentatie van Unbreakable Academy heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het publiek zat van begin tot eind op het puntje van hun stoel.

Marike

Ik heb de sprekers van Unbreakable Academy als uitstekend ervaren. Ze weten een thema wat ogenschijnlijk niet aansluit toch te verbinden aan het bedrijfsleven.

Ben

Geïnteresseerd?

Unbreakable Academy helpt je graag bij het samenstellen van de perfecte maatwerk bedrijfstraining voor jouw bedrijf of organisatie. Neem contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog