Programma op maat

Blijven presteren als een team

Een programma op maat draait om samenwerken, persoonlijk leiderschap en weerbaarheid. Voor elk thema gebruiken we andere uitdagingen die eraan bijdragen dat er onder gecontroleerde omstandigheden wrijving ontstaat in het team. Met behulp van coaching en technieken die vergelijkbaar zijn met die van speciale eenheden, navigeer je door uitdagende situaties. Je leert hoe je elkaar kunt ondersteunen en wanneer dat het meest nodig is.

Voor wie is dit programma GUNSTIG?

In het bedrijfsleven is effectieve samenwerking cruciaal voor succes. Het versterken van teamontwikkeling gaat niet alleen om individuele vaardigheden, maar ook om het opbouwen van een hecht team dat onder druk blijft presteren. Stressvolle situaties en uitdagingen zijn onvermijdelijk. Een programma op maat is effectief voor organisaties die nieuwe hoogten willen bereiken, mede door de weerbaarheid van collega’s te vergroten.

Hoe ziet een programma eruit?

Een programma op maat zal per bedrijf een andere vorm aannemen. We zullen eerst een specialistische intake doen, waarna we tot de concrete hulpvraag komen. Ieder bedrijf heeft te maken met andere obstakels. In de intake gaan we kijken waar (mogelijke) frictie in het bedrijf zit. Als we daarachter zijn, gaan wij aan de slag met een team van oud-gedienden van de Special Forces in Nederland, om de beste teamtraining op maat te maken.

Waarom een programma afnemen?

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke missie en elk team is even uniek. We waarderen en dagen de individuele kwaliteiten van werknemers uit om een dynamische samenwerking te bevorderen. We helpen bedrijven om in slechts één middag het teamgevoel te vergroten, van individuele inspanning naar samenwerking, onderlinge ondersteuning en vertrouwen. Elk bedrijf profiteert uiteindelijk van efficiënte bedrijfsvoering en een goede samenwerking tussen collega’s.

Veelgestelde vragen

Het programma dat onze ervaren Special Forces trainers opstellen heeft te maken met de grootte van de groep. In kleine groepen wordt de diepgang opgezocht en werkt het grootste deel van het team samen. In de grotere bedrijven splitsen we op in teams zodat de training bij elke collega effectief is. Als iedereen in het bedrijf afzonderlijk weerbaarder wordt en meer persoonlijk leiderschap neemt, verbeteren de resultaten binnen het bedrijf.

In sommige gevallen kunnen trainingen ook meerdere ontwikkelingsfases beslaan. Stel u heeft voor u team een doel, maar bij de intake blijkt dat er op meerdere vlakken een ontwikkeling mogelijk is. Dan kun je de bedrijfstraining ook meerdere dagen laten beslaan.

Nibh orci finibus neque, vitae auctor tellus felis in nisi. Suspendisse venenatis tellus a accumsan tincidunt. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Ut euismod diam sem, quis varius libero ultricies viverra. Quisque ante neque, interdum ut semper nec, rutrum vel nisl. Mauris augue lectus, porta vitae sollicitudin non, interdum non lectus. Aenean nec velit ipsum. Curabitur fringilla lectus cursus nisl pretium, a hendrerit ante lobortis. Proin efficitur lacus a rutrum ultrices. Pellentesque vulputate dignissim interdum. Nam lacinia, diam auctor cursus pretium, nunc diam convallis mi, nec pretium nibh ex a est. Nullam rutrum ex at ligula suscipit venenatis.

Recensies

Donec suscipit augue nec turpis consectetur laoreet. Quisque rutrum augue at diam semper faucibus. Curabitur varius interdum vulputate. Nulla accumsan rutrum rutrum. Etiam condimentum nunc eu eros dictum

Suspendisse

Integer et velit imperdiet, consectetur urna feugiat, mattis mauris. Morbi ultricies neque ac purus euismod, at facilisis metus convallis. Etiam blandit lectus sit amet dolor bibendum aliquam.

Maecenas

Geïntresseerd?

Unbreakable Academy helpt je graag bij het samenstellen van de perfecte maatwerk bedrijfstraining voor jouw bedrijf of organisatie. Neem contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog