Over Unbreakable Academy

Meer weerbaarheid in de samenleving

Unbreakable Academy is opgericht met als doel om mensen sterker en weerbaar te maken. Dit bereiken we door middel van individuele trainingen, coaching en onze diensten voor bedrijven. We begrijpen ook als geen ander de kracht van een hechte gemeenschap van gelijkgestemden. Daarom hebben we de Unbreakable Academy gecreëerd: een online community met unieke modules om je weerbaarheid te versterken.

Opgericht door Sander Aarts

Sander Aarts, de best getrainde militair van de Nederlandse Special Forces, heeft een indrukwekkende carrière. In 1996 begon Sander aan zijn carrière in het leger. Na zijn diensttijd richtte hij de Unbreakable Academy op, waar hij trainingen geeft over persoonlijke ontwikkeling en mentale weerbaarheid. Sander is in 2018 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden.

Meer over Sander

Intensieve trainingen

Bij Unbreakable Academy streven we ernaar mensen sterker en weerbaarder te maken door middel van onze trainingen. Deze trainingen zijn gebaseerd op de zorgvuldig ontwikkelde selectie- en trainingsmethoden die worden toegepast bij Special Forces-eenheden. Onze trainingen bieden een unieke gelegenheid om te groeien en te leren van ervaren experts in veeleisende omstandigheden.

Bekijk aanbod

Online community

Ervaar de kracht van de online community van Unbreakable Academy. Versterk je mentale kracht, ontwikkel zelfvertrouwen en leer assertief te zijn. Met onze heldere zelfhulpmodules begeleiden we je stap voor stap in je persoonlijke groei. Als je bereid bent om tijd en energie in jezelf te investeren, dan is de online community absoluut een aanrader.

Meer info

Veelgestelde vragen

Je kan contact met Unbreakable Academy opnemen door te bellen naar 085 0 470 460 of door te mailen naar info@unbreakable.academy.

Unbreakable Academy geeft unieke trainingen aan individuen en groepen waarbij de focus ligt op het versterken van innerlijke kracht, focus en weerbaarheid.

Weerbaarheid is volgens ons een cruciale stap om de samenleving sterker te maken. Mensen die weerbaar zijn, hebben een solide basis en kunnen zich beter aanpassen aan snel veranderende omstandigheden. Dit stelt hen niet alleen in staat om voor zichzelf te zorgen, maar ook voor anderen. Weerbaarheid stelt mensen in staat om vanuit innerlijke kracht te werken en te leven, wat leidt tot meer verbinding en compassie in hun leven.

Special Forces zijn hooggespecialiseerde militaire eenheden voor veeleisende operaties, zoals verkenning, contra-terrorisme en bevrijding. Ze worden intensief getraind en opereren vaak autonoom in diverse omstandigheden wereldwijd.

Sander Aarts is de oprichter van de Unbreakable Academy en heeft een indrukwekkende militaire carrière achter de rug. Hij wordt ook wel de best getrainde militair van de Nederlandse Special Forces genoemd. Hij startte zijn loopbaan in 1996 in het leger en heeft zich sindsdien gericht op persoonlijke ontwikkeling en mentale weerbaarheidstrainingen. In 2018 ontving hij de Ridderorde van Oranje-Nassau met zwaarden voor zijn verdiensten. Lees hier meer over Sander Aarts

Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog