Missie en visie

Vanuit weerbaarheid verbonden

Met Unbreakable Academy creëren we een veilige ruimte waar mensen hun comfortzone kunnen verlaten, kwetsbaar durven zijn, elkaar ondersteunen en samen sterker worden. Onze experts leiden dit bijzondere initiatief, en tegelijkertijd bieden we hen de kans om hun ervaring en expertise op andere gebieden in te zetten, zowel binnen als buiten Defensie. Dit leidt tot een win-win situatie. We geloven dat dit op de lange termijn resulteert in een meer verdraagzame en hechte samenleving.

De zes domeinen van weerbaarheid

Wij geloven dat weerbaarheid een belangrijke stap is om hechter te worden als maatschappij. Weerbare mensen hebben een steviger fundament en zijn beter in staat om mee te bewegen met (snel) veranderende omstandigheden. Hierdoor zijn ze niet alleen in staat om beter voor zichzelf te zorgen maar ook voor de ander. Weerbare mensen werken en leven vanuit innerlijke kracht en kunnen daardoor met meer verbinding en compassie leven.

Uitleg domeinen

Spiritueel

Spirituele weerbaarheid is leven uit innerlijke kracht. Met compassie, heldere kernwaarden en integer naar jezelf en de omgeving.

Fysiek

Fysieke weerbaarheid bestaat uit lichamelijke kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Een gezond en belastbaar lichaam.

Mentaal

Mentale weerbaarheid omvat het bewustzijn, de vaardigheden en de zorg voor het mentale welzijn.

Emotioneel

Emotionele weerbaarheid ontstaat door volwassen en flexibel om te kunnen gaan met emoties, zowel van jezelf als van anderen.

Weerbaar gedrag

Weerbaar gedrag ontstaat als je ondanks uitdagende omstandigheden bewust en integer handelt.

Sociaal

De individuele domeinen van weerbaarheid stromen over in onze sociale weerbaarheid en leiden tot een hechte en sterke maatschappij.

Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog