Sander Aarts

De best getrainde militair van Nederland

Sander Aarts, de best getrainde militair van de Nederlandse Special Forces, heeft een indrukwekkende carrière. In 1996 begon Sander aan zijn carrière in het leger. Na zijn diensttijd richtte hij de Unbreakable Academy op, waar hij trainingen geeft over persoonlijke ontwikkeling en mentale weerbaarheid. Sander is in 2018 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden.

De jongensdromen najagen

Op 17-jarige leeftijd trad Sander toe tot het Korps Mariniers en vervolgde snel zijn carrière door lid te worden van de Special Forces, de best getrainde militairen. Hij diende 16 jaar operationeel bij de Special Forces en vervulde diverse leidinggevende functies. Vanwege zijn brede ervaring is hij opgeleid als marinier, commando, sniper, medic en meer.

Oprichting Unbreakable Academy

Na zijn eervol ontslag richtte hij in 2017 de Unbreakable Academy op. Hier biedt hij trainingen over persoonlijke ontwikkeling, samen met andere trainers. Fysieke en mentale groei worden gestimuleerd bij de Unbreakable Academy. De community die Sander Aarts heeft opgebouwd, is sterk en ondersteunend. Iedereen kan er zijn of haar verhaal delen en samen streven naar zelfverbetering.

Succesvolle boeken

Sander heeft een reeks boeken geschreven waarin hij zijn ervaringen en waardevolle lessen deelt. Zijn inzichten zijn niet alleen inspirerend, maar bieden ook waardevolle begeleiding voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Door zijn verhalen en kennis te delen, kun je profiteren van zijn unieke perspectief en de inzichten toepassen om je eigen groei en ontwikkeling te stimuleren.

Instructeur Special Forces VIPS

Naast het uitbrengen van twee boeken over zijn ervaring bij de eenheid, is Sander ook ieder seizoen te zien in de Videoland-serie Special Forces VIPS als instructeur. De kandidaten worden tijdens deze exclusieve training gestript van hun naam, status en luxe en er wordt gekeken of ze eigenschappen bezitten die toebehoren aan Special Forces Operators.

Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog