Team Unbreakable

Het Unbreakable-team kan niet ontbreken

Unbreakable Academy is opgericht met als doel anderen te versterken en hun veerkracht te vergroten. Ons team bestaat uit toegewijde coaches en trainers die zich dagelijks inzetten om Nederland krachtiger te maken. We streven ernaar individuen te empoweren en te helpen hun potentieel volledig te benutten. Met een focus op persoonlijke groei en ontwikkeling bieden we een scala aan trainingen en begeleiding om mensen te ondersteunen bij het overwinnen van uitdagingen en het bereiken van hun doelen.

Ons team

Raak het kaartje aan om meer te lezen over de persoon.

Sander Aarts

Oprichter & Trainer

Unbreakable Academy is opgericht door Sander Aarts.

Sander heeft 16 jaar bij de Special Forces van het Korps Mariniers gediend en heeft daar verschillende leidinggevende functies bekleed.

Meer over Sander

Rutger de Groot

Trainer & Coach

Tekst…

Annemarie Turenhout

Office Manager

Tekst…

JP Linssen

Partner

Tekst…

Jim de Kroon

Trainer & Coach

Tekst…

Ook interessant

Voor individuen

Verleg je grenzen meer dan ooit tevoren met onze pittige trainingen voor individuen.

Bekijk aanbod

Gratis E-boeken

Download inspirerende e-boeken vol met inzichten gebaseerd op de ervaringen van de Special Forces.

Bekijk aanbod
Google Reviews
Ilse Janssens
Ilse Janssens
15 Augustus 2023
Onlangs bij Unbreakable Academy deelgenomen aan een MasterClass "Presteren Onder Druk”. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sander Aarts weet hoe het voelt om in veeleisende omstandigheden te werken en deelt waardevolle technieken. De open en praktische manier waarop hij dit doet stimuleerde mij om mijn prestaties onder druk daadwerkelijk te gaan verbeteren. Dat is knap gedaan. Dankjewel Sander.
Jill B.
Jill B.
14 Augustus 2023
Training ‘Presteren onder druk’ (online) gevolgd en weer blij met de kennis & inzichten die Sander gaf. Praktisch ook, om zelf mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nu nodig heb, dus eigenlijk boven verwachting. Dank Sander!
Training Performance
Training Performance
13 Augustus 2023
Het seminar prestatie onder druk heb ik ervaren als een leerzaam en vol inzichten. Ik vond het zelf mega veel waard dat zonder de vragen die je gewoon kon stellen in mijn opzicht open en eerlijk beantwoorde. Geen poeha gewoon hoe hij het ziet, gebruikt, toepast of erover denkt!
Kelly Willems
Kelly Willems
12 Augustus 2023
Vandaag een online training gehad van Sander over presteren onder druk. Ik was zeer tevreden over de training.
Femke Lans
Femke Lans
12 Augustus 2023
Echt een aanrader! Inspirerend én praktisch tegelijkertijd. Ultieme verbinding van lichaam, geest & spirit
wendy nijman
wendy nijman
12 Augustus 2023
Super informatieve masterclass van presteren onder druk! Een must voor je eigen ontwikkeling op zowel werkgebied als op persoonlijk gebied! Groei boven comfort!
Roderick van Grootel
Roderick van Grootel
9 Juli 2023
De 12h evolution is een heftige intense training waar je, als je ervoor openstaat, wordt gepusht tot ver over grenzen waar je zelf nog niet van wist. Individueel kom je daardoor tot nieuwe inzichten over jezelf, en als team merk je waar we toe in staat zijn als we samenwerken; de som van het geheel is groter dan de individuen.
Nilco Postma
Nilco Postma
9 Juli 2023
De 12H challenge is zeer uitdagend, fysiek en mentaal zowel individueel als in teamverband helemaal tot het gaatje gaan… mooie intense ervaring, thanks voor de organisatie team unbreakable. Door deze ervaring heb ik mijn mentale weerbaarheid vergroot waar erg dankbaar voor. Nilco
Lodewijk Van Grootel
Lodewijk Van Grootel
9 Juli 2023
Geweldig programma en onvergetelijke ervaring.
Scroll omhoog