Contact opnemen

Referenties

De referenties van onze klanten geven u een indruk van hoe HlpC zich op het eindresultaat inzet.

Geplaatst op 04-05-2021

De schade is vanaf het begin totdat er overeenstemming was met alle partijen goed geregeld. Fred de Weert

In 2013 werd mijn bedrijf getroffen door een brand. De omvang van de schade was aanzienlijk groot en ik zag de hoeveelheid werk op mij afkomen. Een goede kennis attendeerde mij erop dat ik recht heb op een contra expert die al dat werk uit handen neemt en mijn belangen behartigd richting de verzekeraar. Zodoende kwam ik bij Pank van Heemskerk de contra expert terecht. Door zijn deskundigheid, objectiviteit en ook integriteit zorgde hij ervoor dat de schade vanaf het begin totdat er overeenstemming was met alle partijen goed geregeld werd.

Geplaatst op 04-05-2021

Na een brand bij ons in het restaurant heeft Pank ons zeer professioneel bijgestaan. Judith de Weert

Na een brand bij ons in het restaurant heeft Pank ons zeer professioneel bijgestaan. Hij stond altijd voor ons klaar en heeft de werkzaamheden die gepaard gaan met de aangifte van dit soort grote schades zorgvuldig uit handen genomen.

Hij heeft zeer veel verstand van zaken en weet goed hoe hij moet communiceren met verzekeraars en andere partijen die betrokken zijn bij dit soort schades.

Geplaatst op 04-05-2021

Het contact is altijd erg prettig, men is doortastend en beloftes worden nagekomen. Inge Verhoek

Zorgzaam, professioneel, empathisch, daadkrachtig, ontzorgend: woorden die bij mij binnenstromen op het moment dat ik deze referentie schrijf. Na de brand in onze woning heeft HlpC met snelheid alles voor ons geregeld. Zorg werd uit handen genomen als het gaat om alles wat geregeld dient te worden na brand, zoals het hele gebeuren van de verzekeraar, maar ook de aannemer. Het contact is altijd erg prettig, men is doortastend en beloftes worden nagekomen. Dat schept vertrouwen.

Geplaatst op 04-05-2021

De zaak is perfect en snel afgewikkeld. Betrokken, professioneel en zeer vakkundig. Janneke Wittekoek

HlpC is zeer deskundig en betrokken geweest bij de waterschade van mijn kliniek, nu precies twee jaar geleden. Als contra-expert heeft HlpC mijn zaak en ons team persoonlijk begeleid en perfect geadviseerd in alles wat je tegenkomt in ‘verzekeringsland’. Veel zorgen zijn ons uit handen genomen, zodat wij ons weer snel konden richten op ons vak: het vrouwenhart. De zaak is perfect en snel afgewikkeld. Betrokken, professioneel en zeer vakkundig.

Geplaatst op 04-05-2021

HlpC heeft alles op alles gezet om ons er weer helemaal bovenop te helpen. Ron Blaauw - Ron Gastrobar

Na de brand bij Ron Gastrobar heeft HLPC ons bijgestaan. Men was enorm betrokken bij onze situatie en heeft actief meegewerkt om ons zo spoedig mogelijk van advies te voorzien. HLPC heeft alles op alles gezet om ons er weer helemaal bovenop te helpen.

Scroll up